Събития и инициативи

Събития и инициативи

Коледен Базар

“Благотворителен Коледен БАЗАР”

🎁🎄💝

В навечерието на светлите Коледни празници, сдружение ,,Образование и здраве“ организира благотворителен Коледен базар.
Ако искате не само да си намерите подарък, но и да подкрепите добра кауза, заповядайте от от 20 декември (петък) до 22 декември (неделя) в МОЛ Пловдив, етаж 3, срещу касите на киното.

Средствата от базара ще бъдат използвани, за да продължат образователните и занимателни дейности с децата от Клиниката по педиатрия, гр.Пловдив.
Вложили сме старание, труд и обич във всеки един продукт. Очакваме Ви!

“Дете с книга в ръка”

📚📔📒

   Четенето на книги развива езика и подобрява процеса на мислене. Книгата е чудесно средство за учене, за отдих, за забавление. А какво ако досегът с нея се случи в болница? Въображението пренася читателя далеч от сивотата на болничната стая, среща го с интересни герои и вълнуващи съдби.

   За да насърчим активната комуникация с децата, за да откриват те нови жанрове и светове, за да им осигурим приятно преживяване по време на болничния престой, се амбицирахме да създадем библиотека с кът за четене към нея.

   Инициативата ни „Дете с книга в ръка” вече стартира. Помогнете на децата да научат повече за света и да популяризираме четенето сред тях като дарите книги.

   Книгите може да изпращате на адреса на сдружението или до офис на Еконт гр. Пловдив,ул.”Таврия” 9, до Радослава Станчева.

ПРОЕКТЪТ ,,THE DIFFERENT CARE“

През октомври 2018г. стартира проектът ,,The different care“, който се реализира на територията на Клиниката по педиатрия и генетични заболявания, гр.Пловдив. Той има за цел да създаде различен болничен престой за хоспитализираните деца, за да се чувстват те спокойни и пълноценни по време и след хоспитализация. ,,The different care“ е грижата, която съпътства оздравителния процес! Проектът предвижда осъществяването на образователни и занимателни дейности за хоспитализирани деца от 4 до 18 години на територията на клиниката…

Повече може да научите тук

Проектът ,,The different care“

Благотворителен коледен базар

🎁🎄💝

   Скъпи приятели, сдружение „Образование и здраве“ организира благотворителен коледен базар, за да продължи да осигурява образователна подкрепа на хоспитализираните деца в клиниката по педиатрия и генетични заболявания, гр.Пловдив и през 2019 година. Нуждаем се от Вашата подкрепа, за да успеем! Базарът ще се проведе в дните от 14 до 16 декември и от 21 до 23 декември в МОЛ Пловдив Плаза, ниво 2, срещу ескалаторите, между магазин MIIO и LC Waikiki . На щанда ни може да откриете красиви ръчно изработени предмети,с които можете да украсите дома си или да зарадвате вашите близки по време на празниците. Играчки за елха, картички, коледни венци, плетени играчки са само част от нещата, които сме подготвили за Вас! Очакваме Ви!