Още едно отличие

Още едно отличие за екипа на сдружение ,,Образование и здраве“

Posted on Posted in Признания и награди

Още едно отличие за екипа на сдружение ,,Образование и здраве“!
На 6 ноември в София вестник ‘‘Капитал“ организира петата конференция, посветена на здравния сектор и проблемите в здравеопазването в България. В нея се включиха над 300 участника – представители на здравни власти, народни представители, фармацевтични компании, лекари и представители на пациентски организации.
По време на конференцията бяха връчени наградите от конкурса на вестник ‘‘Капитал“ и биофармацевтична компания АбВи – „Иновации и добри практики в здравния сектор“ . Сдружение ,,Образование и здраве“ получи специалната награда за иновация в здравния сектор на в. ‘‘Капитал“, връчена от журналиста Десислава Николова. 
Сред отличените беше и Фондация Българско рационално общество, в която млади хора, се борят срещу псевдонауката.
Д-р Нурфет Алиоски и екип от лекари от столичната болница „Св. Анна“ бяха отличени за прилагане на механична тромбектомия при лечение на исхемичен инсулт.
Онкологичният център на „Аджъбадем Сити клиник“ – за внедряването на иновативна методика за облъчване на пациентки с рак на млечната жлеза.
Проф. Иво Петров получи голямата награда за лечение на сърдечната аорта без обща анестезия и без престой в реанимация. 
Благодарим на екипа на Икономедия и журито на конкурса, които отличиха проекта ни сред толкова други значими постижения! 
Изказваме своята благодарност на ръководството и екипа на Клиниката по педиатрия и генетични заболявания към УМБАЛ ,,Св. Георги“ за доверието и съпричастността към нашата кауза!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *